BİLECİK / BOZÜYÜK - Zafer İlkokulu

Nis

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulumuz öğrencilerinden Abdullah KARATAŞ Bozüyük Garnizon Komutanlığı makamını temsili devraldı.

Garnizon Komutanlığı makamının çok heyecan verici olduğunu ve kendini özel hissetiğini belirtti.

Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Bozüyük Garnizon Komutanımız Yüzbaşı Sayın Caner YILMAZ 'a ve Üstteğmen Buğrahan KÖSE'e çok teşekkür ederiz.

Nis

Bu yıl 103. sünü gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda gerçekleştirilen program ile kutlandı.

Bu vesile ile başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm fekadakar insanları rahmet ve minnetle tekrardan anıyoruz.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde zor duruma düşen vatandaşlarımıza yardım amaçlı başlattığımız ve 5 gün süren kermesimizi tamamladık.

Toplanan miktarı Bilecik Valiliği Sosyal Dayanışma ilgili hesabına yatırdık.

Bu süreçte yoğun emek veren ve destek olan, okul aile birliğimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka oyunlarında Okulumuz 3-D sınıfı öğrencilerinden Muhammed Emin Zeytin  Equlibro oyununda 3.(üçüncü).4/D sınıfından Yusuf Celil Çakmak Küre oyununda 2.(ikinci)olmuştur.

Başta öğrencilerimiz olmak üzere onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz program ile 8 Mart Çanakkale şehitlerimizi anma programı düzenledik.

Bu vesile ile başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

Bilecik Valiliği bünyesinde ülkemizdeki depremzedelerimize yardım amaçlı planladığımız kermesimizi bugün başlattık.

Açılış programına katılarak bizleri yalnız bırakmayan Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mahmut DEMİR e, Şube Müdürü Sayın Mehmet BAYRAKTAR a gayretli çalışmalarından dolayı tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 180 Gün 180 Anı Projesine katılıp katkı sağlayan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Nida KURT 4-C

Ayşenur BARAN 4-C

Poyraz KALE 4-C

Eslem  KAÇAR 3-D

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen  deprem neticesinde mağdur olan vatandaşlarımıza yardımda bulunmak amacıyla (13-22).03.2023 tarihleri arasında  okulumuzda gerçekleştireceğimiz kermes hakkında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik.

Kermes takvimimiz :

13 Mart 2023 Pazartesi    4. sınıflarımız

15 Mart 2023 Çarşamba   2. Sınıflarımız

17 Mart 2023 Cuma         3. sınıflarımız

20 Mart 2023 Pazartesi     1. sınıflarımız

22 Mart 2023 Çarşamba    Anasınıflarımız ve Öğretmenler

Kermesimiz okulumuz çok amaçlı salonda 09.00 ile 13.00 arasında gerçekleşecektir.

Tüm paydaşlarımızın katılımlarını bekleriz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatını başarı ile gerçekleştirdik.

Sivil savunma Koordinatör öğretmenimiz Şenol TEZER başta olmak üzere ,emeği geçen herkeze teşekkür eder,vatanımıza ve milletimize sağlıklı ve huzurlu ömürler dileriz.

Şbt

İlçemizde gerçekleştirilen istiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında 1. olduk.

Okulumuzu temsilen katılan 2/B sınıfı öğrencimiz  Tunahan Ahmet GÜNGÖR yapılan yarışma sanucu 14 ilkokul arasından 1. seçilerek bizlere büyük bir gurur yaşattı.

Başta öğrencimiz olmak üzere ,öğrencimizi yetiştiren ailemize ve sınıf öğretmenimiz Derya DEĞİRMEN BERBER e teşekkür eder,başarılarının devamını temenni ederiz.

Şbt

Bakanlığımızca hayata geçirilen okulöncesine devam eden öğrencilerimize ücretsiz yemek programı bugün itibariyle başladı.

Ara

1. Sınıfta okuyan öğrencilerimiz öğretmleeri Abdurrahman UZUN hehberliğinde Akıl ve Zeka Oyunları sınıfmızda..

2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı okul Aile Birliği Genel Kurulunu Gerçekleştirdik

Önceki dönem hizmet etmiş yönetim kurulu üyelerine  teşekkür eder,yeni seçilen yönetim kuruluna kolaylıklar dileriz.